Omat koirammeFI TVA KVA HK3 BH

Särkivaaran Tuskim-pa
M-11 FI TVA FI KVA VK3,
BH, SM1,2,2 NOM 2,3

Särkivaaran Tosi Mutkaton

TK1
Spinoff's Roach Bluff Lil Fish

 TKI VK2 BH
Särkivaaran Älä Tyri Nyt

Särkivaaran Öökiitos Ja Anteeks                                                                                                                                                                                                                  

In memoriam

FIN TVA S TVA BH
Abquisto Cocoa Goblin
In memoriam
M-09 FIN KVA FIN TVA JK3
EK3 HK3 BH SM 1,2,3

Särkivaaran Sitkeä Sissi
In memoriam

JK3 EK3 TK3 HK1 BH

Diamond Bluff Meet Joe Black


Koiranko tahdot? No, yhdenkö vaan? Siitä lauma lähtee kasvamaan. Seuraavaksi huomaatkin , että oletkin köyhä, naapurit kuiskii, että päästään löyhä. Ei yhdestä vaivaa, kaksikin on hauskaa, kolmas on helppo, eikä neljäs tee tuskaa. Viides on ihana, ei kuudessakaan vikaa. Talo täytyy hauvoilla aivan tuota pikaa. No uskallatko leikkiin, miten ois vielä yksi? Kai keittiössä häkissä saan sen säilytetyksi. Sängyllä, sohvilla kyllä löytyy tilaa, ei vielä yhden turkin hoito iltoja pilaa. Ne käyttäytyä osaavat, ei niistä ole vaivaa. Kai yhdelle tulijalle jostain paikan raivaa.

Sohvalla on karvaa, ei ikkunoista läpi nää, lattialla tassunjäljet pölyn sekaan häviää. Kai kodinhoito kärsii, vaan mitä muutamasta kuononjäljestä ikkunassa tai karvahahtuvasta? Jos tämä pentu pidetään, niin varmasti mä lupaan lisää aikaa luututa ja puhtautta tupaan.

Ei koirien määrällä ole ylärajaa ja ilman yhtäkin olisi laumani vajaa. Jokainen on tärkeä ja rakas pörröpää. Laskut vaan kasvaa ja velkaa vielä jää. Ei sukulaiset kyläile ja ystävätkin hylkää, paitsi koiraystävät, joilla samat kuviot nää.

Nurmikko ja pihapensaat kuihtuneilta näyttää, kun näyttelyt ja kilpailut sun viikonloput täyttää. Koiranruoka, vitamiinit, treenit, rokotukset ja näyttelyt ja kilpailut ja matkakustannukset . Ansako tää olikin? Mä kohta oon vainaa. Silloin lempikoirasi pään polvellesi painaa. Se katsoo sua rakastaen ja sinä päätät jaksaa pitää koko hunnilauman, maksaa mitä maksaa .

Yksi tähti näyttelyyn, yksi jalostusta varten, yksi kotikoiraksi, kaikki täyttää jonkin tarpeen. Talvi on kurja, ei koiratkaan siitä tykkää. Lenkkinsä ne tarvitsee, vaikka taivas räntää lykkää. Sun naamasi on sininen pakkastaivaan alla ja iltaisin ne ulos saa ainoastaan karjumalla.

Koirat ja näyttelyt, jännitys ja naksut, vaiva sekä huoli, paineita ja maksut. Koirat on sen arvoista, on koirat elämäsi. Niin suloiset ja hurmaavat ja parhaat ystäväsi. On maailmasi muuttunut, ei mikään enää sama, kun ihminen on kokonaan koiriensa oma.

YHTEYSTIEDOT
Teija ja Samuli Juntto
Kouluraitti 6
05400 Jokela

p. 045-6339829/Tytti
p. 0400-738898/Samppa
WEB DESIGN & MASTER : Katri Loukusa
COPYRIGHT : Kennel Särkivaaran,
ellei toisin mainita.


tytti.juntto ät gmail.com
samuli.juntto ät pp.inet.fi
VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET